Pages

Te koop

Tuesday, January 2, 2024

Een nieuw jaar...

Allereerst wil ik mijn bloglezers al het goede voor 2024 toewensen. Ik hoop dat we gezond blijven, in vrede kunnen leven en we op creatief gebied elkaar kunnen inspireren!


Alhoewel ik niet echt aan goede voornemens doe, heb ik wel wat plannetjes. Ik ga ze hier nog niet noemen, jullie merken het vanzelf wel. Lekker veilig voor mezelf, want wie weet komt er niet zoveel van terecht 😒
Hebben jullie goede voornemens?



Ik vind het weer helemaal prima dat de feestdagen voorbij zijn. Het was goed, het was gezellig, het was waardevol, maar ik houd toch het meest van de regelmaat van de gewone dagen en weken.
DH is weer aan het werk en hij maakt lange dagen (service verwarmingsketels en warmtepompen). Soms zitten we 's avonds pas om kwart over 7 te eten en werkt hij dus klokje rond.
Ik ben zò blij dat ik me nooit verveel! Soms kom ik tijd tekort ...

Ja, ik moet dus hoognodig jullie blogs weer bezoeken. En de wasmachine laat horen dat ie klaar is, en stofzuigen is ook niet overbodig, er ligt een boodschappenlijstje klaar, op zolder mag ik het garen wel weer eens opruimen, alle handwerkjes die af zijn kunnen wel weer eens bij elkaar gezocht worden en geordend opgeruimd...
En dan denk ik nog niet aan de tuin, of aan de ramen, of de kelderkast die allemaal wel weer eens wat aandacht willen...

Fijne week allemaal!

22 comments:

  1. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

    ReplyDelete
  2. Een voorspoedig nieuwjaar! Ik kan wel een beetje met je meevoelen. Sommige collega's vinden januari saai, omdat we alleen maar gewoon werken. Andere collega's genieten er juist van en ik hoor bij de laatste groep.

    ReplyDelete
  3. Hahaha. slim hoor om je goede voornemens niet te vermelden. Anders had ik je er natuurlijk aan gehouden :-)
    Maar zo te lezen ben je druk genoeg.
    Het is inderdaad fijn om na die drukte weer een rustige tijd tegemoet te zien, maar eerst nog alle kerstspullen weer naar boven, dat is nog veel werk.
    Wens jullie ook een rustig, gelukkig, creatief, vredig en vooral gezond 2024.

    ReplyDelete
  4. Dankjewel, ook voor jou een gezond en creatief nieuwjaar gewenst! Slim om je goede voornemens niet te vermelden, dat doe ik ook meestal niet, je voelt toch wat druk om je er ook aan te houden.

    ReplyDelete
  5. Ha, ja, ook hier altijd genoeg te doen!
    En we gaan gewoon proberen zelf zo 'n mooi mogelijk jaar te maken. Als iedereen dat doet, kan het best eens wat worden :-)

    ReplyDelete
  6. Ook voor jullie de allerbeste wensen, inderdaad laten we er een fijn en creatief 2024 van maken. Ja, heel herkenbaar de huishoudelijke klusjes én vervelen doen we ons nooit. Prima toch :) Hartelijke groeten Juffrouw Ooievaar

    ReplyDelete
  7. Een gezond en goed nieuw jaar gewenst, Elizabeth!

    ReplyDelete
  8. Een gezellig, gezond en vredevol 2024

    ReplyDelete
  9. Van KnutzEls 😉🍀

    ReplyDelete
  10. Vrede en verdraagzaamheid zijn ook wensen voor dit jaar. Inspiratie en creativiteit zijn er altijd wel. Echte voornemens zijn er niet, hooguit misschien moet ik dit eens …. Spannend om de voornemens geheim te houden. Groet Dientje

    ReplyDelete
  11. Dank je wel voor de goede wensen. Voor jou ook het beste. Met goede gezondheid, geluk en liefde. En creativiteit natuurlijk. Mijn man maakte ook van die lange dagen en dan was ik ook erg blij met al mijn hobby’s. Ik ben benieuwd of / wanneer we van je nieuwe plannen horen.

    ReplyDelete
  12. Voor jou en je gezin ook alle goeds voor 2024 gewenst, dat er Vrede mag
    komen op de wereld, en dat we fijn creatief bezig kunnen zijn. Ben nu wel
    heel nieuwsgierig op wat voor plannetjes jij zit te broeden??? Ongetwijfeld
    zien we ze bij je voorbij komen. Succes met alle klusjes die nog op je
    liggen te wachten.

    ReplyDelete
  13. Dank voor je mooie woorden en laten we hopen dat ze ook uit gaan komen.
    Het nieuwe jaar nog maar net begonnen en jij hebt er zin in aan je lijst met bezigheden te zien, succes daarmee Elizabeth.
    Jij ook een fijne week!
    Ger

    ReplyDelete
  14. Van mij ook de beste wensen voor het jaar 2024. Gezellige, leuk en vooral lekkere blogjes elke maand van diverse bloggers daar kijk ik naar uit. Morgen maak ik foto's voor recept van volgende week.
    Ik ben afgevallen de afgelopen weken, 2x enorm veel ellende van maag en darmen gehad en dagen heel weinig kunnen eten. Geen idee waarom, de laatste keer dat ik zo misselijk was is zeker 20 jaar geleden. Maar ik had en heb voldoende reserve, ben nu onder de 90 (klinkt voor sommigen nog als heel veel maar ik ben er erg blij mee) en nu zo houden.

    ReplyDelete
  15. Lekker hé dat de feestdagen weer voirbij zijn. Soms vind ik de gewone dagen saai, maar na de feestdagen ben ik er juist best blij mee 😉.
    Geen goede voornemens voor mij, daar doe ik al jaren niet meer aan en het bevalt me prima.
    Veel liefs voor jullie allebei!

    ReplyDelete
  16. Aan goede voornemens doe ik niet, maar dat had je al gelezen zag ik. Verder heeft het opruim- en schoonmaakvirus hier toegeslagen en daar profiteer ik maar van.

    ReplyDelete
  17. Ook jullie wens ik een mooi jaar. Het hoeft niet uitbundig of buitensporig, gewoon normaal, in rust en vrede, zonder gekke dingen is al prima.
    Ik geloof onmiddellijk dat jij je nooit verveelt, ik ken er nog zo één en dat is een zegen.

    ReplyDelete
  18. Haha, genoeg te doen dus.
    Gelukkig ligt er een heel vers, nieuw jaar voor je.
    Succes!!

    ReplyDelete
  19. Zo te lezen zit jij weer vol energie en dat is een mooi begin in het nieuwe jaar.
    Gezondheid wens ik jullie en dat je plannen moge lukken.

    ReplyDelete
  20. Anonymous ben ik, Toos van indeweer.

    ReplyDelete